Okulumuzun tozlu deposundan bulduðum mikroskop az uðraþtan sonra çalýþýnca... - OKUL ÖNCESÝ ETKÝNLÝKLERÝ - Hayallerinizi Sýnýrlamayýn
OKUL ÖNCESÝ ETKÝNLÝKLERÝ - Hayallerinizi Sýnýrlamayýn
Üye Giriþi
close

Sayfalar

Yeni Konu aç   Cevapla
Seçenekler
Alt 12-06-2015, 12:52 AM   #1
ismailmart - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
Ýþin Ustasý
ismailmart - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
Bulunduðu yer: Diyarbakýr
Konular: 1029
Aldýðýnýz Beðeni:68
Beðendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artýk Gurur Duyulacak Bir Durumdasýn.ismailmart Artýk Gurur Duyulacak Bir Durumdasýn.ismailmart Artýk Gurur Duyulacak Bir Durumdasýn.ismailmart Artýk Gurur Duyulacak Bir Durumdasýn.ismailmart Artýk Gurur Duyulacak Bir Durumdasýn.ismailmart Artýk Gurur Duyulacak Bir Durumdasýn.ismailmart Artýk Gurur Duyulacak Bir Durumdasýn.ismailmart Artýk Gurur Duyulacak Bir Durumdasýn.

Okulumuzun tozlu deposundan bulduðum mikroskop az uðraþtan sonra çalýþýnca...

Öncelikle þunu belirtmek istiyorum ki öðrenim hayatým boyunca hiç mikroskop görmedim. Mikroskobun yanýnda birçok aleti de hiç kullanmadým. Bu yüzden benim sýnýfýmdaki/benim okulumdaki çocuklarýn mümkün olduðunca çok þey görmesi/tecrübe etmesi için elimden geleni yapýyorum...

Neyse depo olarak kullandýðýmýz okul lojmanýnda bir mikroskop bulduk. Nasýl çalýþtýðýný bilmediðimden biraz kurcaladým. Önce çalýþtýramadým. Sonra saðýyla soluyla biraz uðraþýnca arýzasýný bulup onardým ve çalýþtý.

Sonra önce 3-4. sýnýflarý sonra da 1-2. sýnýflarla birlikte benim anasýnýfýný alarak mikroskopla inceleme yaptýk.

10 farklý þeyi inceledik. Hazýr olan Naylon , pamuk , ipek , yün , Çekirge anteni , çekirgen bacaðý , çekirge karný , çekirge kanadý ile boþ lamel'e bizim koyduðumuz þeker ve saç tellerini inceledik...
ismailmart isimli Üye þimdilik offline konumundadýr  
Alýntý ile Cevapla
Yeni Konu aç   Cevapla

Etiketler
deneylerin çisimleri, fen etkinliği deneyler, okul öncesi mikroskop

Seçenekler Arama
Stil